2008. november 5., szerda

Foton Energia: A Jövő Hulláma






Fotonenergia: A Jövő Hulláma 



Photon Energy: The Wave of the Future
Kirael Mester, Kahu Fred Sterling közvetítésével

© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





KIRAEL: A jelenlegi életútján mindenki csodaszerű gyógyulást keres. Nos, csoda gyógymód nem létezik, de a fotonenergia megközelítőleg olyan közel van, hogy csoda gyógymódra tehetsz szert a bolygó betegségeire. Ahogy mondtam, olyan közel van, hogy eléred, mert az életútnak ki kell bontakoznia. Ez egy kicsit előbb lesz, mint ahogy kizárólagos energiaforrásként használják a fotont, de elkezdheted kibontakoztatni ezt az utat azáltal, hogy csak belélegzed törekvéseidbe a fotont. Ezt megteheted úgy, ahogy elképzeled, hogy a foton a korona csakrádon át lejut a tobozmirigyedbe, majd a csecsemőmirigyedbe, és utána a tested többi részébe.

Példának okáért az egyik legkiválóbban használható a foton a gyógyítás során. Nem számít, hogy mit teszel a gyógyítás érdekében, lehet az akár Reiki, “Szignál Sejt Gyógymód”, vagy valami más; tedd a kezed a páciens fejére és lélegezd be a fotonenergiát le a tobozmirigyeden, a csecsemőmirigyeden keresztül a vállaidra, és a kezeiden át ki a személy testébe. A test ezt érzékelni fogja.

A médiumom gyakorolja a Szignál Sejt Gyógymódot, a négy-test gyógymódot, ami a foton belélegzésével kezdődik. Amikor a médium a rohama után a kórházban feküdt, mondta: “Kirael Mester, haldoklom?” Én erre ezt feleltem: “Nem, nem haldokolsz. Csak vegyél egy lélegzetet!” Sokszor vett levegőt, a fotont bevonva, és most itt van, teljesen élénken. Belélegezte a fotont, egy teljes négy-test gyógyítást kezdett el, és a valószínűsíthető eshetőségek ellenére három nap múlva otthon volt. Amikor gyógyítasz, mind a négy testet meg kell gyógyítanod. A négy-test gyógyítás a legfontosabb gyógyítás, amit tehetsz. Ez egy mélyreható és teljes gyógymód. Lélegezd be a fotont, amikor csak gondolod, különösen amikor nem érzed magad jól, vagy amikor gyógyítasz. Ez csak erősíti a gyógyításod. Lélegezd be a fotont a fényed teljességével.

Még az autóba is bejuttathatod a fotont. Amikor elmész a benzinkúthoz, fogd meg a töltőpisztolyt és leheld bele a fotont ahogy beteszed a tankba. Vidd a fotont le a korona csakrádon keresztül vállaidra, kezeidre, a cső végére, és az autó tankjába. Amikor először próbálod, az autód egy kicsit “köpködni” fog, mert hozzá kell szoknia a fotonhoz.

Ez egy kis titok, hogy hogyan takaríts meg pénzt a benzinkútnál. Próbáld meg ne túl gyorsan megtölteni a tankot. Amikor megnyomod a töltőpisztoly fogantyúján található szivattyú gombot, az a kattanó hang tulajdonképpen egy energiafecskendezés, ami a tankból eltávolítja a benzint, amíg a mérő tovább pörög. Ezt nem én találtam ki. Ez az igazság. Szóval, amikor megtöltöd a tankot, ne nyomogasd a fogantyún található gombot. Kerüld ezt el. Csak emlékezz arra, hogy fújj fotont a tankba. Nézd majd meg, hogy vajon érzed-e a különbséget a motorban, amikor vezetsz. Ez a tanknyi üzemanyag kap egy kis extra energiát, és emiatt bölcsebben és jobban érzed majd magad.

Sőt, még az otthonod villamoshálózatába is lehelhetsz fotont. Minden alkalommal, amikor felkapcsolod a villanyt, vagy egy elektromos berendezést, lehelj fotont a készülékbe, vagy a villanykapcsolóba. Így majd egy kicsit megtakarítasz a villanyszámlán.

Bolygótok a Mars sorsát is követheti, ha most nem tesztek valamit a fotonnal. Belélegezni és áramoltatni a fotont az, amiről ez az egész út szól. Segíts a bolygónak azáltal, hogy beleheled a fotont a fákba. A fák segítenek neked létezni ezen a bolygón. Nem tudsz létezni nélkülük. Ők részei az élet körforgásának. Leheld a fotont a fákba, és ők majd segíteni fognak szétteríteni azt a légkörben.

Tájékozódj a foton szint felől az e-mail-ben hozzád eljuttatott foton táblázat alapján (a Kirael.com-ról) minden hónapban. A foton táblázat megmondja neked a napi foton szintet, ami az egytől a kilencig terjedhet. A varázslat éppen az ötös szintnél van. Az öt a szeretet energiája. Itt van az egyensúly, éppen középen. Az öt közel azt a jót jelenti, amit kaphatsz. Az öt az, amikor szerelmes vagy, és a szeretet a foton teljes gyújtópontja.

Most kezdd el és készülj fel a hatékony fotonenergia új hullámára. Hamarosan annyi fotonenergiád lesz, hogy nem kell gondolnod rá többé. Addig is járd az öt, vagy ötven útját, azért, hogy hozzászokj a fotonenergia belélegzéséhez.

A foton körbevesz téged. Mindenhol ott van. Használd. Kezdd el ma. Légy tisztában vele. Dolgozhatsz a fotonnal, még akkor is, ha nem látod. Sokan úgy gondolják, ha nem látják, akkor nem létezik. A fotonenergia létezik, és most is használhatod.

KÉRDEZŐ: Van módja annak, hogy elérjük az ötös szintet, amikor a fotonenergia a légkörben kevesebb, mint öt? Le kell vinnünk a szintet, amikor magasabb, mint öt, és ha igen, hogyan?

KIRAEL: Tegyük fel, hogy a táblázat azt mutatja, hogy a foton szint 2,3 és ötre szeretnéd felvinni. Kicsit a saját fotonenergiád add ahhoz az úthoz, hogy megemeld a szintet magadnak. Amikor én azt mondom, hogy „saját fotonenergia”, én arról a fotonról beszélek, ami a testedben van. A tested fotonenergiát állít elő, és növelni tudod a szintet olyan napon, amikor a téged körülvevő foton alacsony szinten van. Ha a táblázatban a szint 7.5, nem kell próbálkoznod azzal, hogy levidd a szintet ötre. Hagyd úgy, ahol van. Az öt, ami a középszint, jelen van a 7,5 szintnél is. A te felelősséged, hogy fenntartsd a középszintet ezen az úton.

KÉRDEZŐ: Hogyan hatnak gondolataink a fotonra?

KIRAEL: Gondolataitok mindig befolyásolják a fotont. A Föld gondolatból áll. A gondolat a mátrix energiátok. Mondhatnád, hogy a mátrixotok táplálja a gondolatot, a gondolat folyamatát. Ha gondolkozol, akkor valószínűleg itt, a Földön élsz. Ha többé nem használod a gondolatot, akkor nem lehetsz itt. A gondolat minden a tudatosságnak ezen bolygóján.

Használhatod a fotont, hogy könnyíts a mátrix energián azáltal, hogy arra gondolsz, hogyan tehetnéd jobbá a dolgokat. Ezek azok a gondolatok, amikre a szeretet hatást gyakorol, és ezek könnyíthetik a mátrix-energiát. Ha arra gondolsz “Ó, ez olyan rossz” akkor ez a félelem, és a félelem sűrű, tömör energia. Nem tudsz könnyíteni a mátrix-energián félelemmel. A foton csak a szeretetre reagál. Gondolj szeretetteljes gondolatokat, és fotonenergiát fogsz bevonni a mátrixba.

A gondolat a legfontosabb dolog a tudatosság harmadik dimenziós szintjén. Két agyféltekéd van, a bal és jobb oldali agyfélteke, az analitikus és a kreatív, külön-külön. Szeretetteljes gondolatokat gondolni nem jelenti azt, hogy száz százalékban a jobb agyféltekét használjuk, csupán azért, mert ez a kreatív oldalad képviseli. Ez azt jelenti, hogy a jobb és bal agyfélteke között, a középpontban tartózkodsz, és a kiegyensúlyozott energia teljes fókuszát használod. Ha mindannyian együttesen tudatában lennétek, mi történik a fotonenergiával, minden nap tisztában lennétek vele, és a mátrix könnyebbé válna. Erről szól most ez a teljes életút: A félelemből eljutni a szeretetbe.

Nincs varázstabletta, hogy könnyítsünk a mátrixon. Amikor a CNN híreket hallgatod, és a világban történő borzasztó dolgokat hallod, tiéd a felelősség, hogy megváltoztasd azokat a Mostban. Ha nem keresed a változást a Mostban, akkor senki sem fogja azt keresni. Mit tehetsz a Mostban? Nos, amikor a hírekben mondják: „Százezer ember meghalt” koncentrálj azokra, akik még mindig élnek. Összpontosíts arra, hogy pozitív dolgot találj mindenben, amit hallasz.

És mi a helyzet a negatív gondolkodókkal? Nos, ha negatív gondolkodó vagy, a foton akkor is jelen van. A foton jelen van, függetlenül attól, mit gondolsz. Az idő száz százalékában jelen van. A negatív gondolkodás nem gyengíti a fotont, de nem tudod kihasználni a foton előnyeit, amikor negatív gondolatokat gondolsz. A foton növeli a tudatosságod minden negatív gondolatról, amiről beszélsz, és amikor tudatos vagy, akkor ráhangol, hogy megkapd ezt az energiát. Meg kell tanulnod, hogy tudatában légy a fotonenergiával, és azt az előnyödre használd; a foton egyetlen előnye, hogy szeretetet eredményez. A CNN hírek ott lesznek, és folytatni fogják a hírek eladását. Minden egyes alkalommal, amikor a híreket hallgatod, határozd meg, hogy milyen jó történik. Így kell használni a fotont.

KÉRDEZŐ: Szeretném lecsökkenteni étkezéseim napi egyszeri alkalomra, és az idő többi részén a fotonenergiát szeretném használni. Mit gondolsz erről?

KIRAEL: Először juss el innen oda. Gyakorold azt, hogy az ételeket fotonnal egészíted ki. Ne hagyd abba az evést. Fokozatosan válts át az étkezés egy új módjára. Ha elhatározod, hogy csak egyszer étkezel naponta, akkor az legyen a reggeli. Elvégre egész éjjel alszol, és egész nap dolgozni fogsz. Tedd az utad úgy, hogy egy jó reggelivel kezded a napod. A második étkezésed lehet egy alma, banán, őszibarack, vagy ilyesmi. Vacsorára egyél egy másik ételt. A legfontosabb, hogy lehelj pránát minden ételre minden egyes étkezésednél. Be szeretnéd vonni azt az arany energiát, hogy gyarapítsd az ételed. Áldd meg ételed és lélegezz bele pránát. Elhagyhatsz számos ételt addig a pontig, amíg csak egyszer eszel naponta. Ezt teszi az öt, vagy az ötven. A kulcs itt az, hogy az utad fokozatosan tedd meg.

Tegyük fel, hogy a súlyproblémádon dolgozol, de nem akarsz sovány lenni. Csupán egy kissé jobban szeretnéd érezni magad, mert a szíved nem dobog rendesen, vagy bármi más. Szóval szeretnéd, ha a súlyod csak egy kicsit csökkenne. Egyél egy tisztességes reggelit, könnyű ebédet és finom vacsorát, és lehelj pránát minden ételbe.

Használd a prána energiát és egész nap ehetsz. Lecsökkentheted az étkezéseid számát napi egy, sőt még napi fél adagra is, ha akarod. Bármit megtehetsz, amit csak akarsz. Tedd meg az utad, bárhogyan is, öt, vagy ötven lépésben.

KÉRDEZŐ: Használják már a kormány tudósai a fotonenergiát egyes gépeknél? A négy-test rendszer gyógymód élvezi az elsőbbséget?

KIRAEL: Az amerikai kormányotoknál sokan dolgoznak a fotonenergián titokban éppen itt, ezen a szigeten Camp Smith-nél. Ne kövessétek el azt a hibát, hogy azt gondoljátok, egyedül vagytok ezen az úton, mert nem vagyok egyedül. A kormányotok tudja, hogy mit tegyen a fotonenergiával, és dolgozik is rajta.

Éppen most a kormányotok a fotonnal gyakorol, de elvétik a lényeget, mert nem dolgoznak a négy-test rendszer szempontja szerint. A fotonenergia a legfontosabb része a gyógyító utatoknak, és kezdetként a négy-test rendszer gyógyítása van az elsődleges helyen. Használd a fotont, először is bevonva azt a lélek birodalmába, utána a gondolatok világába, ami nem az agyatokban van, valójában, ezek a gondolataitok. Ezt követően vond be a fotont az érzelmek birodalmába. Ez a szíved energiája, és ez sem benned található. Ez kívül van. Az energetikai szívről beszélek. Végül hozd be a fotont a fizikai világba.

Belehelni a fotont mind a négy testbe a legnagyszerűbb lehetőség a gyógyításra. Ti négy testtel rendelkező energiák vagytok, és a foton elérhető számotokra, és eljuttat titeket a negyedik fénybe. Annak érdekében, hogy eljussatok a negyedik fénybe, először át kell jutnotok az igazság, hit és szenvedély háromdimenziós útján. Rövidesen a foton lesz a legfontosabb része utatoknak. Ez több mint csak fotont tenni a benzintankba, a légkondicionálóba, vagy a fűtőtestbe, illetve bármi másba. A foton lesz az éltető lehelet számotokra.

KÉRDEZŐ: Szeretek a fotonnal dolgozni, különösen, amikor magas a szintje. Magasabb lesz a foton szint természetszerűleg a háromnapos sötétség után, amikor beérünk a fotonövbe?

KIRAEL: Igen, feltétlenül.

KÉRDEZŐ: Amikor összegyűlünk egy csoportba, például a Föld Napján, és meditálunk, a Föld közelebb kerül a fotonövhöz?

KIRAEL: A Föld nem kerül közelebb a fotonövhöz, amikor csoportban dolgoztok, de valószínűbb, hogy felismeritek a foton ottlétét. Nem számít, ha a foton szint a kettes, vagy a kilences értéknél van. Ha összeszervezel egy csoportot, és a fotonban lélegeztek, tartsátok meg azt, és akkor „Om”, és az energiád oda utazik, ahová csak akarod. Ez a fotonenergia hatalma. A foton részecskék beszélnek egymással. Nem mennek a múltba, vagy a jövőbe. Ők a Mostban beszélnek egymással, és ez az út.

Lélegezz, és belehelem a fényedbe most, és érezni fogod az én energiámat. Most fotont küldök neked.

KÉRDEZŐ: Érzem.

KIRAEL: Rendben, jó. Küldhetek fotont a hullámokon keresztül neked, mert ismered az én energiámat, és te hallasz engem. Végül, nem kell ezt tenned, mert amikor a tömeg összegyűlik, és felerősítik ezt a fotonenergiát, be tudod vonni azt ebbe az egész útba. Képes leszel megtartani a fotont a kezedben, ha akarod. Amikor járatosabb leszel abban, amit teszel, akkor kezdődik az igazi móka. Megadtam neked ezt az energiát, és meg is kaptad. Te Kanadában vagy. Én Hawaiin. Semmi sincs, ami elválasztana minket a szeretettől.

KÉRDEZŐ: Sokan vannak körülöttem, akik nem pozitív gondolkodásúak. Hogyan hívjam be a fotont oda, ahol vagyok, megengedve, hogy az igazság vegyen körül?

KIRAEL: Mondjuk egy irodában dolgozol száz emberrel együtt, és te vagy az egyetlen, aki valaha is hallott a fotonenergiáról, vagy egyáltalán gondolt rá. Emlékezz, a fotonenergia a fotonenergiával beszél. Szóval, csupán azért mert mások nem ismerik, az még ott van, és nem csökkenti a foton hatékonyságát. Ha meg tudod tartani jelenléted, és a hatalmad elég erős, hogy megnöveld a fotont, az a többi száz emberrel beszélni fog az irodában. A tíz emberrel távolabbi személy esetleg ezt fogja mondani „Tudod, igazán jól érzem magam ma. Igazán.” Végül ez az érzés mind a száz embert eléri.

Lehetséges, hogy lesz néhány ember, aki semmit sem fog érezni, mert nem tudják, hogyan engedjék be a fotont. Ők megrekedtek a szeretettől való félelemben, és nem tudnak eljutni oda, ahol a foton a közelben van. Ha kiterjeszted az energiád, amíg ezekkel az emberekkel beszélgetsz, felépítve a fotont körülötted, a fotonok egymással beszélgetni fognak, és végül az a pár ember is jobban fogja érezni magát. A fotonnak nincs hangja, mint nektek. Mégis tudja, hogy mit akar tenni, és el fog menni ahhoz az emberhez, aki felépítette a fotont a légkörben.

Légy elég erős, hogy megtedd az utad, mert ha nem teszed meg, a foton túlnő rajtad. Engedd meg, hogy egyre nagyobbra és nagyobbra nőjön, és akkor hirtelen, két, vagy három emberre a szobában hatással lesz, és az a két vagy három ember befolyásolni fog két, vagy három másikat, és mielőtt észrevennéd, a száz emberre az egész vállalatnál hatással lesz. Hamarosan a félelem átfordul, mondhatni ahelyett, hogy a szeretettől való félelemben lennének, mindenki attól fog félni, hogy nem a foton, a szeretet útját járja. Ez a szeretet út mindig vonzza a fotont, és a foton beszélni fog a szeretettel, mert a foton nem más, mint a szeretet energia.

KÉRDEZŐ: Kirael mester, azt mondtad nekem, gondoljam ki, hogyan valósítsam meg annak az alkímiáját és geometriáját, hogy az őssejtet lehozzam a mátrixon és a négy testen keresztül a Most-ba. Megtettem.

KIRAEL: Gratulálok. Ez gyönyörű.

KÉRDEZŐ: És most mi legyen?

KIRAEL: Használd. Légy vele. Ha már készen állsz, hogy menj, oszd meg tudásod „Velünk, az Emberekkel”. A folyamatban csak egy lépést tettél meg. Tudod, ahogyan én is tudom, hogy egy napba, tíz napba, tíz hónapba, vagy tíz évbe is beletelhet, hogy véghezvidd a tervet. Nem számít, mert tudjuk, hogy a fotonenergia a szeretet alapján beszél önmagához, és onnan bárhová eljuthatunk.

KÉRDEZŐ: Tudnál adni iránymutatást, hogy hogyan hozzunk létre fotonenergiát, és hogyan használjuk a tudatosság ezen szintjén?

KIRAEL: A teljes utatok, ami hamarosan a bolygó minden részén robbanásszerűen fog érvényesülni, a fotonenergia megértéséről szól, és hogy azt hogyan hasznosítsátok. Ha kiterjesztitek ezt az energiát, azáltal, hogy ráveszitek, hogy önmagával kommunikáljon, akkor az visszaverődik, és amikor visszaverődik, akkor saját magában fog visszhangozni. Dolgozz ezzel az ismerettel. Ez fogja megadni neked a választ, amit keresel, de ez csak egy a sok válasz közül. A fotonenergia színtere oly erős és kielégítő.

KÉRDEZŐ: Az energiakör használatán dolgozom, hogy dolgokat változtassak meg, illetve alkossak ezen a földön.

KIRAEL: Értél már el sikereket ezen a ponton?

KÉRDEZŐ: Részben igen. Néha a dolgok megváltoznak, néha pedig nem. Valamikor jól működik, és hozzáférek ehhez az energiához, és megváltoztatom, máskor, pedig semmi sem történik. Nagyon csalódott vagyok, mert néhány vezérlő elem hiányzik.

KIRAEL: Dolgozz a vezérlő elemmel. Szeresd azt, amit elértél idáig. Ünnepeld. Többet értél el, mint amit egy átlagos emberi lény valaha is gondolt volna. Láttad, hogyan változnak meg a dolgok, és ezt te hoztad létre. Dolgozz az egy és az öt tényezője közötti vezérlésen. Ez a teljes út. Szakaszonként fogsz dolgozni. Csak a kezdeteknél vagy, és végül a világ többi része számára is megnyitod az utat. Ha száz százalékos szeretetben dolgozol, meg fogod találni ezt a kicsiny tényezőt, amit keresel. Itt van most éppen melletted. Le fogom hozni neked a szívedbe és az agyadba.

Töltsön el a szeretet legközelebb, amikor meditálsz. Menj a felsőbbrendű énedhez, és mondd el neki, mit szeretnél, és oda fogja adni neked. Visszahozod a Földre, és megteszed az első lépést, hogy beteljesítsd ezt az utat.

KÉRDEZŐ: Egységesíthetők a foton részecskék a szándékainkkal? Különböző a rezgésszámuk?

KIRAEL: Egy kis műszaki ismeret következik. A fotonon belül különböző energiaszintek vannak, és mindegyikben található egy szeretet részecske. Most a foton fény egyenlő az E mínusz 4, 7 spektrumával, színképpel. Ez az egész út arról a szándékodról szól, hogy hogyan érted meg a foton színképeit. Idézd elő, hogy a szándékod energiái bejussanak a foton ezen területére, ahol az saját magával kommunikál. A foton ráeszmél, hogy megpróbálod kitalálni a rezgésszámát. Az majd sorban visszaküldi az energiát neked, és megadja a választ.

Most, ezt hogyan tedd, ha nem tudod, hogy mit kaptál? A szándékodra tégy egy szál-kötést. A szándékodra tenni kell egy szálat, hogy visszakapd. Meg fogod kapni a választ, de csak akkor, hogy a szándékod energiája tiszta és már elment. Amint ez az energia visszatér hozzád, a válasz ott lesz. Ez a kibontakozó energiák útja. Ahogy bontod, újra bontod, majd végül kibontod az energiát, az színtiszta lesz a szeretetben. Ugyanoda hozod vissza az energiát, és megérted majd, hogy olyan, mint egy virág illata. Nem láthatod az illatot, de tudod, hogy ott van. Ilyen a foton. Nem láthatod a fotont, de ott van. Megtanulod felismerni és megérteni a fotont, mert eszedbe jut majd egy gondolat. Kibontod, vagy megvizsgálod azt a gondolatot, vagy újra kibontod, vagy újra megvizsgálod azt, és végül kibontod azt, és ott lesz a válasz.

Ez a teljes út, barátom. A válasz mindig ott volt a fotonban. Neked csak meg kell tanulni megérteni azt.

Ez olyan, mint tudósnak leni. Észrevetted már, hogy a tudósok mindig megpróbálnak bebizonyítani valamit, amit nem tudnak bizonyítani, amíg be nem bizonyítják? Tudják, hogy valami van ott, de mert még nem bizonyították, úgy érzik, hogy nem létezik. Mégis, folytatják a próbálkozást, hogy bebizonyítsák, és csupán akkor, amikor bebizonyították, mondják azt, hogy létezik. Nem gondolod, hogy létezett, akkor is, mielőtt bebizonyították volna? Természetesen létezett. Ez a gyönyörű része a dolognak.

KÉRDEZŐ: Tudom, hogy más dolgokra is használunk az olajat, nemcsak energiaforrásként hasznosítjuk. Mi lesz az olaj útja a jövőben? Még mindig fogjuk használni bizonyos dolgok előállítására, ami a Föld részét képezik, vagy egyszerűen nem használjuk tovább energia gyanánt?

KIRAEL: Az olajat még elég sokáig fogják használni, kedvesem. Bizonyos emberek kisajátítják az olajat, mert úgy gondolják, hogy kifogyóban van. Ígérem, most nem fogtok kifogyni az olajból. Nem lesz szükségetek az olajra annyira, mint ahogy most. Amikor abbahagyjátok, hogy üzemanyagtartályokba öntsétek, vagy az otthonotok fűtésére használjátok, bőven elegendő lesz számotokra arra, hogy több százezer éven keresztül használjátok. Jelenleg százezer évnyi olaj áll rendelkezésetekre. Csupán abba kell hagyni az otthonok fűtését vele, és a többi, és a többi.

A következő fényig vezető úton, használni fogjátok az olajat másra is, mint a műanyag, vagy üzemanyag. Az olaj nem lesz gyúlékony. Nem kell meggyújtanotok, hogy munkára bírjátok. Mást fogtok belőle előállítani a legtökéletesebb módon.

KÉRDEZŐ: Hogyan működik a foton, ha valaki médium, és emlékszik az utazásainkra más dimenziókban?

KIRAEL: A fotonenergia az, amibe belépsz, amikor eltávolodsz ettől a háromdimenziós úttól és más birodalmakba mész.

Mindenkinek médiumnak kellene lennie, mert annak érdekében, hogy a legmagasabb fokozatú médium legyen valaki, a szeretetben kell lennie, ami fotonenergiát igényel. Amikor a médium útját járod, elhagyod ezt a bolygót, és belépsz a fotonenergiába.

Ha el szeretnél jutni innen oda, kezdd az utad a gondolataidban, tudatodban. Nem az agyadban, a tudatodban. Eljuthatsz innen oda – akárhol legyen is az – a fotonon átjutva. Követheted ezt a fotonenergiát innen oda azáltal, hogy lehozod azt a tobozmirigyeden keresztül szív csakrádba, és utána lángra lobbantod. Mielőtt észrevennéd, ott leszel. Most, hol is van az „ott”? Nos egy másik világban, az ott itt van, és az itt ott van, mert idő és tér nem létezik.

Amikor lángra lobbantod a fotont, és elengeded, az a felsőbbrendű éned éterikus anyagába jut, ami megragadja, és vele megy. A foton folyamatosan kommunikál, egyik részecske a másikkal. Sosem kommunikál visszafelé, de bármelyik részecskét megragadhatod, és magadhoz vonhatod, és az egész út kibontakozik számodra az előrehaladó mozgásban.

Régen úgy hittétek, hogy nem tudtok beszélni a fotonnal, mert nem próbáltátok, de most tudjátok: elmondhatjátok a fotonnak, mit szeretnétek, és meg fogja tenni veletek az utat.

KÉRDEZŐ: Azt mondtad, hogy a foton szeretet energia. Meg kell változtatnom a szeretet meghatározását, hogy megértsem a fotont?

KIRAEL: Igen. Ez a teljes út a gondolkodásotokról és a gondolataitokról szól. A gondolataitok hozzák létre utatokat. Ebben a dimenzióban, a szeretettől való félelem az az út, amin a legtöbb ember jár. Annak érdekében, hogy megváltoztasd a meghatározásod, és a szeretet megértésének teljes útját, kezdd azzal, hogy szereted önmagad. Ha nem szerelemmel szereted saját magad, képtelen leszel hozzáférni a fotonenergiákhoz. A foton szeretet energia. A szeretetenergia: foton. Ez nem pusztán fény, hanem ez a legközelebbi dolog, amivel rendelkeztek jelenleg. Nem a két ember közötti szeretetről, szerelemről beszélek. Egy mélyebb, kiterjedtebb szeretetről, szerelemről beszélek. Ha mélyen szerelmes szeretnél lenni, kezdd most a foton belélegzésével, és önmagad szeretetével. A fotonok körülötted vannak. Lélegezd be őket, és engedd el őket. Abban a percben, hogy egy foton elmegy, egy másik veszi át a helyét. Szóval a szeretet, a foton mindig a rendelkezésedre áll. Ez történik abban a percben, amikor a szerelemre bízod magad. Légy szerelmes, és meg fogod valósítani mindazt, amit szeretnél – csekély erőfeszítéssel, vagy erőfeszítés nélkül. Csupán légy szerelmes, és mondd: „Nem érdekel, mit teszel. Szerelmes vagyok.” Így fog a teljes út kibontakozni.

KÉRDEZŐ: Mit tehetek annak érdekében, hogy használjam bölcsességed oly módon, hogy a fotonenergia tudatosságát jobban bevonjam a világba, hogy ezen a bolygón elősegítsem a Váltást?

KIRAEL: Ha szeretnéd megnövelni az energiám, találd meg a módját, hogy ott légy, ahol én vagyok. Én nem a médiumban vagyok. Használom a médium testét, így éppen itt vagyok a közelben.

Hívhatsz a fotonenergia professzorának, mert a foton a szeretetemről szól. Sosem láttál engem, hogy kijöttem volna a sodromból bárki miatt is. A harag nem része energiámnak, mert én egy hetedik-dimenziós teremtmény vagyok.

Értsd meg az erőt, amit a médium ügyesen kezel ebben a folyamatban. Az energiám felerősödik a legvadabb elvárásaidat is felülmúlva. A közelemben mindenki szerelmet érez. Néhány ember még sír is. Ha 150, 200 ember lenne ebben a szobában éppen most, az a sok új ember bennük a sértetlen fotonenergiával tudná, hogyan adja azt tovább a következő embernek.

Szóval, hogyan tudsz nekem segíteni valójában? Találd ki, hol vagyok a világban, és légy ott.

KÉRDEZŐ: Pele gáznemű ásványokat bocsát ki légterünkbe Lemuriában, ami nagy szmogot képez, és ez az emberekre hatással van. Hogyan használhatjuk a fotonenergiát, hogy a szmog hatását a lehető legkisebbre csökkentsük?

KIRAEL: Ez a füst a Föld bolygó egy természeti jelensége, és csak átfúj fölötted. Tanulj meg lélegezni az orrlyukaidon való belélegzés nélkül, mert a fotonban a korona csakrádon keresztül lélegzel. Képzeld el, hogy a részecskék a korona csakrádon keresztül lejönnek a testedbe. Ezt újból és újból tedd meg. Engedd meg, hogy a levegő beáramoljon, majd kiáramoljon. Ahogy a foton a levegőből bejut, érezni fogod, ahogy tüdőd kitágul. Egyszerűen megteheted, azáltal, hogy gondolsz rá, és szándékozod megtenni. Emlékezz, a gondolataid teremtik meg valóságod, és valóságod az, hogy fotont szeretnél magadba vonni, és nem szmogot. Ha a levegő a füst energiájával keveredett, tanuld meg csak a fotont belélegezni.

Amikor a szmog elvonult, folytasd a foton belélegzését. Ne hagyd abba szándékod, hogy fotont vonj be szervezetedbe. Lassan végy levegőt, és bizonyosodj meg arról, hogy az a levegőből bejutott a testedbe. Be tudsz vonni fotont a szervezetedbe azáltal, hogy lehozod a tobozmirigyeden keresztül a mellkasodba, mert ahol a szíved van, ott van a tüdőd is. Hagyd ott a fotont. Fújd ki a levegőt. Hagyd benn a fotont. Ez az út.

Tedd meg az öt, vagy ötven útját, és gyakorold a foton belélegzését. Emlékezz, kommunikáció lesz közted és a fotonenergia között, és a foton kommunikálni fog a következő fotonnal, és így tovább. Tartsd csupán a testedben benn a fotont, és használd bármire, amire érdemes, és utána engedd útjára, mert elmegy, új életre kel, és utána újra visszajön, ha akarod. A foton egy kimeríthetetlen energiaforrás, ami a szerelemben összpontosul, a szerelem által, a szerelembe.

KÉRDEZŐ: Az isteni szabad akarat kundalini energiája most egy nagy része utamnak. Elmagyaráznád a
különbséget, aközött az energia között, amit én eléggé hathatósnak ismertem meg és a fotonenergia között?

KIRAEL: Jó érzés, amikor a kundalini energia[1] felemelkedik a testben, és a szolgálatodba állítod úgy, hogy felerősíted fotonenergiával. Amikor először húztad fel a kundalinit, egy kicsit nehéz volt, mert még nem értetted. Emlékezz, a foton kommunikál, és ha tudatod vele, amit szeretnél, hogy megtegyen, dolgozni fog neked. Ha felemeled a kundalinit, és gyakorlod ezt fotonenergiával, a kundalini felerősíti magát hozzávetőlegesen 250 százalékkal. Ez a 250 % alkalmas arra, hogy felerősítse energiáid, és mindent közben. Úgy hiszed, hogy el tudsz jutni a nulláról a 250-re, de nem tudsz. Teljesítsd az ötöt, vagy ötvenet, hogy eljuss arra a pontra. Ha abból a 250 százalékból egy százalékot juttatnál a kundalini-be, azonnal éreznéd. Ez minden, amiért imádkozhatsz. Képzeld el a 250 százalékot azon kívül, amit most elértél. Gyakorold a foton belélegzését, és learatod annak a 250 százaléknak a babérját.

KÉRDEZŐ: Hogyan fogják alkalmazni a hidrogén és oxigén elemeket a fotonnal az emberi testben, mármint a víz fontos elem?

KIRAEL: A fizikai test 70 százaléka víz. A legegyszerűbben mondva, amikor bevonunk fotont a testbe, keresztülmegy a vízen. A víz miatt a foton „kedvét leli” saját magában, hogy úgy mondjam. A víz felerősíti a fotont. Ez az egyik leggyönyörűbb dolog ezen az úton, barátom.

KÉRDEZŐ: Van a fotonfénynek Istennője, vagy Istennő tanácsa, akikkel beszélhetünk meditációban, illetve gyógyításaink során?

KIRAEL: Van olyan istennői fény, ami védi a fotonenergiáját. Ez a foton Istennője. Nincs neve, és még nem áll készen, hogy eljöjjön, és bemutassák. Tudja, hogy mi a szeretet, és mindig feltölt szeretetével. A színfalak mögött tevékenykedik. Ez az istennői szeretet táplálja a fotonenergiáját. Bármilyen foton jön erre a Földre, az istennői szeretet fénye fogja azt betáplálni. A foton már itt van, és belélegzed életed mindennapjaiban. Lélegezd be szándékosan, barátom.


Zárszó

A foton a jövő hulláma. Végül ez fogja meghatározni világotokat. Világosítsd meg életed ezzel a mágikus energiával, ami körülvesz és benned él. Vidd tovább utad a negyedik fénybe most azáltal, hogy belélegzed ezt az energiát mindenbe, amit teszel. Nem fogod megbánni.


© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





[1] A kundalini egy nem tudatos, ösztönös, vagy libidó energia, erő, melyet Istennőként, vagy a gerincoszlop alsó részén összetekeredett alvó kígyóként ábrázolnak, és a finomtestben található. Úgy hiszik, hogy amikor ez az energia felemelkedik, az egyén eléri a lelki megvilágosodást, vagy üdvözülést. WIKIPEDIA

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa